Medical check up for the family

We all went for a medical check up at Menara Ambank at Jalan Yap Kwan Seng. Puhhh !! sampai-sampai orang memang ramai. Nasib baiklah bawak Ika, my maid sekali untuk tengok-tengokkan the boys, kalau tak, sure haru biru jadinya.

As for Danish the Menace, cukup ada Playstation untuk membuatkan die leka.

As for Ryan the Lion, dok sibuk ke hulu ke hilir, berlari sana-sini. Puas la die berjalan, lepas tu berguling-guling pulak.

Bila dah nak jumpa doctor, sibuk pulak memanjat sana sini, usik barang-barang, punggah all the brochures and booklet etc…tak penat ker anak oiiii.

So, everthing dah settle, our passport and the medical check up for the whole family.

Why we have to do the medical check up ? Well, actually for our visa to oversea. Where in the world it is ? Hmmmm…..

This entry was posted in family matters, my family, travel matters. Bookmark the permalink.

5 Responses to Medical check up for the family

  1. Liza says:

    have a good trip!

  2. ghimau says:

    salam perkenalan.. ghimau datang buat ziarah🙂

  3. misscrab83 says:

    bile nk pegi ni? make sure kite sume kaur dating reramai dlu b4 puan pegi…sob.sob…

  4. Keanorlinsya says:

    US!! shopping kat coach factory outlet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s