Sengal

Tetiba semalam, tengah-tengah buat kerja, ada YM masuk, from Daddy Jack. Bagi arahan siap pki caps, giler sengal.

Tak cukup dengan YM, hantar pulak email berbaur arahan terlampau. Memang sengal.

This entry was posted in Daddy Jack, myself. Bookmark the permalink.

7 Responses to Sengal

  1. Elyn says:

    wakakakaa……. macam arahan dr bos pulak!!

  2. B I L A says:

    ahahaha..kelakar sangat..mcam org tgah bercinta pon ade..sweettlahhh..haha

  3. lily lotus says:

    hahaha..comel laa u guys ni..hihi

  4. kinda sweet kan kak..tapi lelaki mmg mcm tu suka arah2 jer kan..x mcm kita pompuan nak minta tlg laki alahai lemah lembut jer bahasa nya hahahahahahaah 🙂

  5. walaupon kita hampir beberapa mingu tak jumpa, tapi akak tetap follow uols kat blog nih..rindu sangatttt!!

  6. Liza says:

    sengal sengal manja ler tu

  7. Eikha says:

    Omg dia terus sign out lepas tu AHAHAHAHAHAHAHA.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s