Blog I nie rupanya ada jugak my students baca. Baru-baru nie ada yang komen….“Puan, blog puan nie makanan semua sedap-sedap. Sure Puan tak pernah pegi makan kat tempat biasa-biasa, kan?” Hmmmmm….

I nie manusia biasa la, ada juga pegi makan kat tempat biasa-biasa tu, tapi cuma jarang la. Even I pun tak la selalu sgt makan kat luar. Just like, bila rasa nak makan, makan ajelah. Sebelum I received the comments, I singgah jap Giant at Taman Permata untuk beli groceries sikit and perut pun mcm agak lapar jugak. Singgah makan kat foodcourt kejap. Dulu, I really like to eat dekat sini cos ada one stall yang jual mee clayport. My sisters and I panggil die meee bangla sebab yang buat tu Bangla, agaknya tapi sekarang mcm dah tak berapa best sgt maybe sebab dah tukar org. I just makan laksa and ABC.

Daddy Jack just had the fried rice and teh O ais ajelah. Simple and easy to eat.

This entry was posted in eating place, just the two of us, supermarket, yummy tummy. Bookmark the permalink.

2 Responses to

  1. Elyn says:

    hehe gina u ske makan mee rebus?? kalo suke try kat plaza damas ni. sedap beb!!

  2. misscrab83 says:

    sy pun suke mee clay pot kat giant …giant taman permata…very nostalgia…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s