Beg Sekolah ——> Dome

Sekolah dah lama mula, tapi Danish dok merengek nak beg baru. Since kat kindie, ramai yang pakai beg BEN10, so die pun taknak ketinggalan jugak.

Ingatkan hasil tangkapan beg saja, rupanya tertarik sama dengan botol air. Kat rumah tu, dah berlambak-lambak botol air tau.

Masuk Isetan cos nak carikkan Ryan the Lion his sandal. Yang lama tu macam dah tak muat sangat, maklumlah kaki tu dah gemuk. Tapi tak ada yang berkenan la.

Daddy Jack masih suka anak-anak die pakai Crocs awalaupun I dont like it very much. Even my friend, Elyn pun dah suggest that Crocs nie mcm agak bahaya tapi Daddy Jack tetap berkeras. Nasib baiklah, design tak berapa nak cantik. So, tak beli pun sandal for Ryan.
Dah alang-alang kat Lot 10, we all just makan kat Dome aje. Senang, orang pun tak ramai jugak. Danish the Menace really likes the bluberry cheesecake.

Well, Ryan the Lion takkan menolak apa jua makanan. He will eat everything except nuts.


One plate of nuggets and fries for him aje. And yes, die boleh habiskan, okay.

As for Danish, the spagetti and a hot chocolate aje. I dont ajar my kids untuk minum ais. Well, it’s like pantang la sebab I tak sampai hati bila tengok the kids kena batuk and selsema.

For both of us, we just shared the hamburgers only sebabnya masing-masing dah kenyang pun.

This entry was posted in eating place, family outing, my family, the boys, yummy tummy. Bookmark the permalink.

6 Responses to Beg Sekolah ——> Dome

  1. Anonymous says:

    geram tul tgk ryan the lion so cute n chubby.kalau jumpa mcm nak gigit2 jekkkkk

  2. UmiMia says:

    ahaha…mcm Mia lah..dengan bag Barbie dia…asal keluar citer Barbie baru semua dia nak…pening…

  3. amieyumie says:

    hehehe- all the entry dalam ur blog need buat i raser xsabar nak ada baby-tp kawen pon blom-ahaks! cumeyyyy

  4. wah, ryan tomey suka mkn ey..kalau amie suka mkn kan best..amie suka mkn tp tak byk..sikit2 jer..

  5. Elyn says:

    wow ryan pandai tul makan!! wafiq until now susah tul nak makan la gina!!

  6. eza says:

    puan gina ryan dgn danish sgt comel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s