Shooting and shooting

Beberapa minggu lepas, our campus tetiba dipenuhi dengan ramai orang. Students pun sama, tetiba cafe yang selama nie hanya dikunjungi oleh students tertentu tetiba penuh mcm ada pesta. Ada yang melopong, bersidai merata-rata cafe dan berbagai gaya dan ragam mereka.

2 orang my students yang dah menjadi penghuni tetap cafe dimana sampaikan lecturer mereka datang tegur, baru mcm tersedar dari mimpi. Muka monyok aje bila tanya kenapa tak shoot gambar untuk project…alasan diberi, “Maaf Puan, kamera tak bawak” tapi bila lecturer hulur kamera, terus muka berseri-seri, sampaikan sanggup tinggal bag yang sering dibawa ke hulu ke hilir.

Kenapa ianya terjadi……ada shooting rupanya. Ada one production, maybe telemovie for ASTRO buat shooting in our campus. So, minggu tu memang havoc sikitlah kawasan campus dengan ramai students bergambar bersama-sama artis pujaan.

Mamat yang menjadi kegilaan ramai. Well, I think nama die Ammar. For those yang follow cerita Tari Tirana, he’s one of the actor jugak. I think baru-baru nie, die ada menimbulkan beberapa kontroversi yang mungkin bakal menguncang kejatuhan kariernya di dalam bidang lakonan.

Yang lagi menghangatkan suasana, di mana artis kontroversi, Fasha Sandha pun turut berlakon di dalam telemovie ini. Suasana agak kecoh jugaklah dengan kehadiran beberapa pelakon-pelakon yang turun menjayakan drama ini. Kalau tengok kat Facebook students, wah ! banyak giler bergambar bersama artis-artis ini. Bercakap pasal Fasha Sadha nie, ada satu hari tu, I terserempak dengan die dalam lif. She smiled at me, and I pun senyumlah balik, kan. Tak rugi pun. She like tried to have a conversation with me. Die tegur…” Eeee….cantik handbag Guess? awak”. I was like….duhhhhh Its COACH, okay. Fasha…Fasha…sayang seribu kali sayang, wajah mu cantik tapi otakmu mereng…hahahahahah

Advertisements
This entry was posted in myself, office matters, Students. Bookmark the permalink.

11 Responses to Shooting and shooting

  1. Elyn says:

    owh betui la fasha sandha tegur u gina?? ekekek takkan la artis tak kenal C dengan G ekekekekek

  2. misscrab83 says:

    hish puan ni.tak agak2 dia mengata…

  3. Kay says:

    wakakaaa..kemerah-merah pipiku tatkalan membaca post ini karena wajahku terpampang di blog mu wahai madam gina..hihihiiiii~

  4. kelakar lah kisah fasha tegur handbag Pn..nasib baik sy xde skali time tuh.kalau x,tahan gelak je lah.=)

  5. amieyumie says:

    kat unisel bb ni lak – artis dtg semua wat derk ja – nak2 fasha sandha- lg sapa xnk tgk- hehehe =)

  6. lily lotus says:

    erk! hahaha! pasnih kompem keluar story ni fasha kena kutuks tak kenal brand handbag..huhu

  7. aku suke perenggan last tuh!! apa2 pon akak sangat berminat dengan dia…

  8. Eikha says:

    Ahahahaha, saya tergelak2 dalam class Encik Nazri time Puan text saya tu, hahaaha.

  9. Keanorlinsya says:

    Post ni lah yang I dok tunggu-tunggu!!!!

  10. Iejam Hosen says:

    saya suka line last skali! dia mmg cantik but mereng….sgt mereng! hahaha…

  11. mummysyafie says:

    camne dier leh tak kenal Coach n Guess..ya ampun..or buta huruf ke?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s