Mulut Berbisa

Kalau I jalan-jalan at shoppng malls, I always bumped into this kind of fashion by some teenages and muslim women. They still can wear sleeveless clothing and they will put on a sirt underneath the baju. So, siapa kata, those yang pakai tudung tu tak boleh bergaya dengan fesyen terkini ?

And I pun taknak jugaklah ketinggalan nak berpakaian mcm tu. One day, when Daddy Jack ajak keluar, I decided to give a try untuk berpakaian mcm tu. Bila I dah siap-siap apa bagai, masuk kereta tetiba Daddy Jack cakap dengan I…..” Sejak bila you pakai baju mcm Ika nie ?”. Siapa Ika tu…

sila scroll ke bawah
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Ika tu adalah maid kitaorang yer….and I terus sentap teramat-amat dengan statement itu…huhuhuhuh

This entry was posted in family matters, just the two of us, Maid, my family, my heart said so. Bookmark the permalink.

6 Responses to Mulut Berbisa

  1. aduhai berbisa sungguh.lepas tu you pakai baju tu ker pakai baju lain?

  2. Gina says:

    I terus tukar la..geram tau, nak bergaya pun kena sound psl sama ngan org gaji

  3. atty's says:

    gina…kty nak gelak leh ye..ekekekekeeke.gelak ngn sopan..

  4. Liza says:

    klakau ler, i pun sometimes kena perli gak dgn my better half, dia tak suka i wear this one kind of tudung, dia ckp mcm bibik mane ntah bila pakai camtu

  5. Anonymous says:

    maid ?hahahahahahahahaha, eeeeee,pn Gina, penat sy gelak da.-______-'stella

  6. Elyn says:

    wakakak siot tul daddy jack. hilang mood tak gina???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s