Persiapan Majlis

Jumaat lepas, my 4th sister, Didi telah selamat menjadi tunangan orang. Majlis secara sederhana itu berlangsung dengan penuh kemeriahan dengan limpahan hujan yang sungguh lebat.

My sis, Didi menggunakan kawan die sebagai make-up artis. Zaman I dulu, maklumlah, nak glamour, siap ambik Nurul Syukor tapi bukannyatau I bayar pun…ada my ex-collegue yang sponsor so okaylah. First time pakai make up artist makes me nervous !!!!

Hasil tangan make-up artist nie memang berseni cara die touch up muka and mata tu, mmg kelasss.

Aikkkkk…sempat lagi nak online walaupun hanya beberapa jam lagi nak ditunangkan.

Bila semuanya dah siap, barulah buat rambut pulak

Taraaaaaa !!!! Nie la hasilnya kawan-kawan. Didi really looked different in this make-up. Good
job, Miss Wati.

This entry was posted in family events, siblings. Bookmark the permalink.

3 Responses to Persiapan Majlis

  1. nadja says:

    akum sis.. wah best nya dapat make-up artist yang style kan.. tak macam sayer masa nak kawen dulu make-up hancur.. cam jepun plak jadinyer.. heeheh

  2. atty's says:

    alor nak lah tgk gambo gina ..tuh..mesti cun ..

  3. Elyn says:

    tahniah utk ur sis gina!! cantik mekap dia. lain tul rupe die ek..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s