Kanak-kanak riang

Apa-apa majlis pun, kanak-kanak tetap menjadi penyeri majlis. They in their own world, tak tahu penat, berlari sana sini malahan tetiba-tiba sombong ngan mak bapak sendiri, sanggup melayan orang lain. Dah lama tak post gambar my two munchkins…nie la hasilnya.

As usual, tugas menyiapkan anak-anak adalah tanggungjawab Daddy Jack. He will make sure anak-anak die berpakaian smart giler like he. Patutlah family belah mak mentua panggil Daddy Jack ni Wak Mat, singakatan untuk Wak Smart…hahahahaha.

Gigi Ryan the Lion dah banyak tumbuh..nanti takut jadi mcm Danish, so have to make sure die rajin berus gigi.

Danish with my cousin Shaq , kira pangkat pakcik la nie

Geram dengan rambut Ryan the Lion, sayang la nak potong tapi tak tahan tgk ke-kerintingannya itu. Ibu said, lagi kerinting, lagilah nakalnya




Barisan orang-orang kuat majlis itu

This entry was posted in family events, my big family, my family, the boys. Bookmark the permalink.

2 Responses to Kanak-kanak riang

  1. atty's says:

    hensem boy dua badik nie..geram..tgk..

  2. m scribbles says:

    ur son is so adorablegeram nengok

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s