BBQ and 5 serangkai

Last Saturday balik Kuantan sebelum berangkat ke negara orang. Ye la kan, mcm sedih aje bunyinya tapi mmg sedih yang teramat-amat. Balik kebetulan pun nak bawak my students jumpa Ayah because of their CSR project. Sambil tu, Ayah also nak buat makan-makan sikit, just untuk anak cucunya yang akan merantau…huhuhuhuh.

The preparation mmg dah siap masa we all sampai.

Makanan yang disediakan pun mcm banyak aje. Well, I thought it only for family members and my students tu rupanya Ayah pun ada ajak a fews friends jugak.

Ayam panggang yang mmg sedap, Ikan bakar dan juga kambing panggang from Shahzan Hotel

See, both my munchkins enjoyed the food very much.

Antara makanan yang telah disediakan, bubur kacang dan nasi goreng

Laksa Pahang, I memang suruh Ibu sediakan untuk bagi my students rasa.



My students nie dah terlepas a fews of my Ayah’s friends especially the ADUNs cos they all sampai lanmbat cos tersesat kononnya nak pegi beli buah tangan. I dah cakap tak payah susah-susah tapi tak nak jugak…akhirnya sesat so sampai pun dah agak lambat.

Sempat jumpa hanya orang-orang kanan sahaja and they are willing to help them out.

Kesian my students nie, datang all the way from Shah Alam, kena kompaun but I settled it already, muka penat-penat so harap-harap your visit and meet Ayah berbaloi la yer. And also, they are so happy to see Ryan the Lion even siap gomol-gomol dan cium sepuas-puas hati especially Cik Yusof kiter.

This entry was posted in family events, family gathering, my big family, Students, the boys, yummy tummy. Bookmark the permalink.

5 Responses to BBQ and 5 serangkai

  1. akak dah nak g ker?cepatnyer..smpi skang xberpeluang lagi jmpa ryan the lion tomey…

  2. AzeEra says:

    Thanx Puan GinaI Love You!!!;))

  3. Liza says:

    i love bbq party!!!

  4. atty's says:

    beshnya bbq..and makanan like .nampak sedap sgt..huhuh..tc gina

  5. ezzylazy says:

    thank you puan g… the cherating crew love u so much…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s