Dating

Dah lama we all tak keluar dating since January rasanya. After that, our life dah jadi tunggang langgang psl Aussie things to. Masa lunch, we all keluar kejap sebab nak tgk our crib at Setia Alam tu. Then singgah jap kat Tesco Setia Alam untuk beli barang-barang sikit.

We had Kenny’s for our lunch and the chicken mmg terbaik la compare to other outlets. I don’t know la, maybe ianya terlalu awal and the chicken quite fresh sikit tapi mmg sedap sangat-sangat. I ambik yang promotion and the taste mcm ala-ala Nando’s jugak.

Muka keletihan all because of this Aussie things yang membuatkan I fikir dan fikir……

This entry was posted in dating game, myself. Bookmark the permalink.

One Response to Dating

  1. nadja says:

    wah wah sedap nyer kak.. terliur dah nih tgk lunch tuh..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s