Saya mahu jadi mcm kamu jugak

Terkejut I tengok one of my student nie. She’s now in semester 06 and I start mengajar die since Semester 03 tapi nowday perubahannya amat ketara.

pic credit to Atikah Jamian

She used to be so tembam dulu tapi I terperanjat besar bila tengok diri die sekarang

Look she’s now….so skinny. Bila I tanya her secret, tak makan nasi dah 7 bulan…oooo I tak boleh pantang mcm tu, pernah cuba tapi mcm pening kepala. Maybe nak juga try her way bila merantau kat negara orang nanti.

Advertisements
This entry was posted in Mummy's note, myself, Students. Bookmark the permalink.

4 Responses to Saya mahu jadi mcm kamu jugak

  1. Iejam Hosen says:

    when I was 16, I pon dlu cm dia…diet but only 6 months x mkn nasi. on that time, my weight from 87kg lost to 64kg…huhunow, je yg nak kne diet blk coz berat dah mkin tmbh akibat x jaga mkn…btw, conrats to dis akak..huhu

  2. kathy jem says:

    Cayok Cik Gina..! Takper nnti dok Australia compom Cik Gina boley diet nyer..hehe

  3. SlacKerZ says:

    wow…mmg beze giler..kagum2..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s