Good Day, Mates

Salam to everybody…..Alhamdulillah, me and family selamat sampai di Adelaide after 7 hours of journey. Right now, me and Daddy Jack menumpang rumah one of the student yang balik Malaysia and we’re looking for our own house now. Nak cari rumah sewa kat sini, kena buat inspection dulu.

So far, okaylah kat sini. The weather just fine. Autumm is just around the corner and winter is coming.Pukul 10 pagi pun masih sejuk so mandi pun dalam pukul 5 petang, kira sekali sehari. I pun tak jalan-jalan lagi tapi its a nice city.

Sepanjang kat sini, makan terjaga cos ada a fews orang-orang Malaysia yang menyambut I and bawak makanan. So merasa jugaklah makan kurma and kari ayam.

I’ll update anytime and also terima kasih untuk doa semua yang membaca blog saya ini. I appreaciate it so much !!!!!

Advertisements
This entry was posted in Aussie, my family, myself. Bookmark the permalink.

11 Responses to Good Day, Mates

  1. atty's says:

    selamat sampai dah ye gina..baik2 org kat sana..ye ..tc ..

  2. alhamdulillah….cnt wait fr ur updates…take care dear!

  3. adenium says:

    wahhh gina dah selamat sampai… emmm tajuk entri pun dah sounds like australian… 😀

  4. Kay Nisa says:

    macam x percaya madam update nun jauh dr astralia~ hu..

  5. nadja says:

    take care kak.. 🙂

  6. Riana Rozlan says:

    i love you puan…gudluck…:)

  7. kathy jem says:

    Cik Gina kat sana tak Coach tau..ekeke..Nnti bulan 10 ni tak dpt la Cik Gina dtng kenduri Kawen sy..huhu :(Ok take care Cik Gina.. 🙂

  8. LiLa says:

    Have a new life at OZ…Take care Dear…

  9. Liza says:

    tak sabar nak baca news from australia!

  10. lily lotus says:

    alhamdulillah selamat sampai 🙂 bestnya u!

  11. AzeEra says:

    take care puan gina..love u..;))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s