Dinner untuk kesekelian kalinya

Malam Ahad sebelum berangkat, we all satu family berjalan-jalan ke KLCC and after that makan at Chilli’s. Danish yang beria-ia nak makan sebab katanya dah lama tak makan Chilli’s.

Ryan the Lion semakin tak terkawal. Kalau makan, mmg habis bawah meja penuh dengan makanan.

Mulanya Daddy Jack mcm tak berapa nak makan sangat psl ada bola live, Manchester United vs Liverfool tapi disebabkan Chilli’s ada buat live game, so he ended up sampau half time aje kat situ.

Hannan ambik beef ribs combo….rasanya tak sesedap TGIF ataupun Tony Roma’s.

Adik I Rozeeta tak join sebab die ada keje kat Muar, so hanya Didi, Hannan and Kak Nyah aje yang join.

First time makan Combo Fajitas mcm nie. Sedap jugak

Mine as usual, Southwestern Lamb

Daniel pun ikut jugak. Mama ngan Papa die tak pegi jugak. Dua-dua kerja. Tapi Daniel nie kuat makan, berbanding Ryan. Die nie allergic ayam, kalau makan, badan akan gatal-gatal.

This entry was posted in eating place, family feast, family gathering, KLCC, my big family, my family, yummy tummy. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s