Last Minutes

Before we all ke KLIA, still have to do the last minutes things like tagging untuk bag. Since both me and Daddy Jack org Art & Design, so tagging pun nak lain dari yang lain. Siap ada design, then kena print kat kedai terus laminate.

We have to bawak kotak. At first Daddy Jack cakap tak payah sebab die nak masukkan buku dalam beg tapi itu semuanya dusta. Mana boleh nak nak masuk dalam beg sebab buku-buku die tambah dengan file lagi sangatlah berat. So kena pegi masukkan dalam kotak, suruh ada moving company pack kan untuk we all.

Mula tu ingat nak masukkan semua dalam satu kotak, tapi budak tu kata tak boleh sebab buku berat, takut terbarai pulak kat airport nanti. Pastu, they all siapkan plastic wrap sekali untuk keselamatan kotak tu.

Malam sebelum berangkat, rushed kejap kat KLCC untuk beli barang-barang yang kurang. Antaranya my skincare, Clinique. Memula tu ingatkan nak pki Olay aje tapi Daddy Jack paksa jugak pki product yang sama.

I dah pakai Clinique nie since sekolah lagi, itupun Ibu yang belikan. So far, my skin tak ada masalah dengan this product.

This product dapatlah dalam RM300++ and a few goodies like travel bag.

Thought of nak belikan nail clipper untuk the boys since yang sedia ada mcm dah tumpul. Lepas beli Clinique tu, dapat voucher dalam RM30 so nak belilah a few things for the kids like botol air dsbnya.

I just grabbed whatever yang I nak tanpa tgk the price. Sekali tu entah mcmana, dengan kuasa Allah, tertengoklah price nail clipper tu….MAK AIIIII !!!!!! sampai RM40 tu hanya untuk nail clipper budak-budak aje. Terus tinggalkan kat kaunter, kalau tak sure kena bebel ngan Daddy Jack.

This entry was posted in kids stuffs, my family, shopping, travel matters. Bookmark the permalink.

One Response to Last Minutes

  1. Anonymous says:

    Lecturer ni kalau tulis blog berapi2… nak tunjuk kaya. laki kaya, family kaya.. tapi nak beli nail clipper sebanyak tu pun ko tak da duit… ko cakap ko banyak duit. tapi bagi alasan takut laki marah. padahal ko yang tak da duit… tulis blog semua nak tunjuk kemewahan. padahal semua tu wayang aje. cakap kosong. tui…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s