Mini celebration by Semester 05

The students in Semester 05 telah bersepakat untuk mengadakan suprise party kononnya tapi tak berapa suprise la sebab I dah tahu sebelum tu, hehehehhe. The mini party tu kononnya untuk meraikan pemergian I. Sungguh terharu.

In conjuction with that jugak, ada jugak mini birthday celebration for one of the student, Kohki. A simple celebration, but makna yang besar pada I.

See, dah mcm celebriti pulak rasanya, dengan camera video, tak cukup dengan camera, handphone pun bolehlah.













And here I am, berdiri untuk terakhir kalinya di dalam kelas Publication, Production Design & Techniques semester 05.

I will miss you guys. Thanks for all the memories that we had for 3 semesters. You guys are superb. I really enjoy masuk kelas you. You really make my day. Sometimes, bila Im feeling down, masuk kelas you, lupa kejap all my problems.Im so sorry, we have to end up like this. I hope that you will forgive me and understand my situation yer. Hope to see you guys during your final semester nanti, Insyaallah.


This entry was posted in celebration, my heart said so, myself, Students. Bookmark the permalink.

One Response to Mini celebration by Semester 05

  1. nadja says:

    kak sayer nak tukar la kak.. nak panggil akak cekgu jer leh.. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s