Hadiah Kenangan

I never asked my students to give me something untuk pemergian I. Apa yang I mintak, hanyalah doa dan jua kesejahteraan I di bumi Australia ini. Tapi, seminggu sebelum I pergi, a few students kept on berikan I a fews token which is hard for me to terima. Ni hadiah I dapat masa malam makan-makan dengan students semester 6B.

Ni pulak, masa kat office. Sampai 2 kotak. Dalam plastik tu, sikit punya besar. Terpegun kejap bila terimanya.

Red roses bouquet pemberian Supiha, seindah orangnya. I will never forget her as my tortilla girl.

Chocolates, and chocolates…suka sgt makan chocolate

Hadiah yang I dapat masa makan malam itu

Hadiah from Ajak, my x-students. Masa die bagi hadiah nie, dia siap cakap lagi ” Hadiah saya kecik aje Puan Gina” and I nearly cried bila tgk gambar budak-budak Kristal nie. Yer, they all mmg nakal tapi baik-baik semuanya. To Iz, Amin, Awal, Hadri, Ruzly and Ajak…korang mmg best. Suka menceriakan hari-hari saya.

Hadiah yang memeranjatkan….Gucci perfume from one of the students. Tak payah cakaplah siapa, nanti kata nak kipas pulak.

Shawl and selendang. The shocking pink from Yan and the light pink is from student Anis. Dia tak join event malam tu, just hantar kat kawan aje.

Hadiah paling bermakna buat Danish the Menace. He’s a great fan of MU so kembang kempislah dapat hadiah monopoly set from Aking nie. Thanks Aking.

Home-made cupcakes dari Eyna & Gang. Thanks, mmg sedap



Hadiah from Semester 5 students. Besar maknanya pada saya





Supiha, saya akan merindui tulisan awak dalam paper exam nanti…..

This entry was posted in celebration, gift, my heart said so, Students. Bookmark the permalink.

4 Responses to Hadiah Kenangan

  1. nadja says:

    best nyer cekgu dapat byk gift..

  2. Elyn says:

    so sweet la student u ni gina..

  3. Gina says:

    NadjaSaya tak minta apa-apa pun tapi they all yang bagiElynYes Elyn, I rasa sgt bertuah

  4. Ayna Tan says:

    madam gina..sy sgt rindukan madam..majlis tu kami buat khas tuk madam..bg kami..madam dh byk ajar kami..we always love u..madam..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s