Jalan-jalan di City

For the first time, gi jalan-jalan kat City. Memula tu mcm takut aje tapi tawakal ajela. We all parking jauh sikit sebab nak naik tram. Tram nie mcm LRT tapi die lalu atas jalan raya aje and its free.

Danish dan biasa naik LRT but this is Ryan’s first experience so mcm agak takut jugaklah nampak muka tu.

My lovely boys







So far, the City is nice. We all pun tak jalan-jalan sangat sebab hanya mencari barang-barang keperluan sahaja. Lagipun we all have to rush ke tempat lain pulak. So far, the city is quite clean jugak. People pun agak ramah, tak seganla sangat kat sini.

This entry was posted in Aussie, City of Adelaide, family outing, my family, weekend stories. Bookmark the permalink.

5 Responses to Jalan-jalan di City

  1. syoknya..dah sampai sana yer.me baru habes khatam belog u ni.

  2. Liza says:

    dah start jln2 yer, mesti best

  3. atty's says:

    tengok muka excited ryan..hehehee..

  4. lily lotus says:

    aduhai teruja tgk. lenkali u post lagi byk pics ekk. hehe..bestnya happy family ni

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s