Sorry, busy sikit la

I minta maaf banyak-banyak cos dah lama tak update…I just moved in to my new home here in Adelaide. Before this, we all satu family, menumpang duduk rumah student Malaysia, tapi die balik Malaysia, so rumah tu die macam sewakan pada we all sampai we all dapat rumah sendiri. Nie pun tak habis kemas lagi. I will show you all my new home. Tak sabar la, maklumlah sebelum nie tak pernah nak duduk sendiri, berkepit aje duduk ngan parents..so banyak yang we all belajar jugak.

This entry was posted in Aussie, home sweet home, my family. Bookmark the permalink.

4 Responses to Sorry, busy sikit la

  1. okie dokie..tke ur time gina..cnt wait fr ur updates!take care!

  2. atty's says:

    tak sabar nak tgk rumah baru gina..

  3. Elyn says:

    wokeh i tggu!!

  4. hee,sy x sbr nk tunggu entry seterusnyamiss u so much,Puan.LOVE,aina.:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s