Pertama dan terakhir bagi Danish Imran

Gambar nie dah lama ada dalam draft…lupa nak buat entry hari tu. This is the images hari-hari terakhir Danish the Menace kat his kindie, Tadika Aman Ceria. I suruh the Principal, Mrs Law untuk ambikkan gambar-gambar Danish and his friends.

Mrs Law said that the children tengah practice untuk Hari Keluarga tapi sayangnya Danish tak merasa untuk be part of it untuk kali kedua.

Kebetulan pula, Danish never had a chance untuk celebrate his birthday with his friends sebabnya birthday die in June. Selalunya, bulan June nie kan waktu cuti sekolah so we decided untuk buatkan sambutan birthday cum majlis perpisahan la untuk Danish. Bila balik, I tengok gambar nie rasa mcm sedih sangat bila buat sambutan awal untuk Danish. At least die merasa jugaklah sambut birthday dengan kawan-kawan.

On Friday ada water play. The kids have to bring their own swimming suit and then they can have their time bermain dengan air.

So happy dapay main air

After a year Danish kat kindie nie, banyak benda yang die dapat. Danish pun dah boleh menulis and membaca serta mengeja. I really hope that he will be much better here with all the education and good facilities.

This entry was posted in Danish, education matters, kindergarden, my family. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s