Winter is coming

Yup…winter akan datang somewhere in May in Adelaide. Tak tahulah macamana sejuknya cuacanya. So far, the snow tak ada, just a cold wind. Nie pun tgh sibuk mencari baju panas and heater to keep us warm. Ada sekali tu, cuaca sampai 8 degree celsius..mak aiiii, mmg sejuk sangat sampaikan pakai baju berlapis-lapis then pakai stockin. Bila pikirkan balik, masa dalam pantang Ryan dulu, sikir punya benci kena pakai baju tebal-tebal then kena pakai stockin per bagai, rasa mcm menyusahkan dan rimas sekali kat sini, hambik kau, dah macam dalam pantang. Bila cerita ngan Ibu, apa lagi, gelak besar la.

This entry was posted in Aussie, four season, my family. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s