Playground

Jumaat lepas, after terperap satu hari kat rumah, Daddy Jack ajak pegi kononnya satu tempat yang best. Dia cakap, hari-hari die jalan kaki, selalu nampak tempat nie.

Outdoor playground rupanya. Berdekatan dengan Uni. Patutlah hari-hari lalu. This is the first time the kids main outdoor playground. Kalau kat Malaysia, just bawak indoor aje samada kat Mid Valley ataupun One Utama.

Seronok la the lids dapat main playground after duduk rumah since Monday.

Macam-macam alat permainan ada kat sini.

Walaupun outdoor, tapi normally semua playground kat sini berbumbung. The Aussie mmg suka indoor nie even the park pun ada tempat untuk buat BBQ, tau.

First time, Ryan the Lion naik swing nie. He enjoyed giler. Lepas nie, kenalah bawak bebudak nie buat outdoor jugak. So far, panas die mmg tak terasa la cos winter is coming.

This entry was posted in Aussie, leisure activity, my family, playtime, the boys. Bookmark the permalink.

2 Responses to Playground

  1. atty's says:

    siap ade bumbung tu yg besh tu..

  2. Liza says:

    sronok the kids dapat gi outdoor, and the playgroung look very nice

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s