Sini, susu pun sedap

Normally, kalau we all pergi beli groceries, 3 botol nie mesti satu kemestiaan…Fresh Milk, Iced Coffee and Chocolate Milk. So far, fresh milk die mmg fresh and so pekat, Iced Coffee tu hanya untuk I sorang cos Daddy Jack tak minum coffee. Rasanya ala-ala kopi ais kat my office and yet rasanya so creamy and lastly Chocolate Milk. We tried some brand before tapi brand Pura adalah yang terbaik. Rasanya macam minum Cholocate Iced Blended kat Coffee Beans ataupun Starbucks.

This entry was posted in Aussie, groceries and foods shopping, my family. Bookmark the permalink.

5 Responses to Sini, susu pun sedap

  1. nadja says:

    kak sayer pregnant nih dah terliur dah cam ner neh… ehhehe

  2. Liza says:

    liza tak boleh minum susu…lactose intolerant….rugi kan

  3. atty's says:

    post sini satu gina..ekekkeke

  4. lily lotus says:

    menariknya. takyah susah2 nak cari

  5. salam kenal..bloghopping dari my BFF punya blog.Lila.saya kat manchester skrg ni & sudah 9 bln disini & bila tengok susu ni, saje nak share ngan U, kami kat sini pun sama & dari jrang2 beli susu fresh mcm ni kat malaysia jadi kena sentiasa ada fresh milk dlm fridge bila duduk sini..sbb cara pemakanan dah berubah. & mcm u mentioned, mmg fresh milk kat sini sgt sedap & so fresh & pekat. time2 nak masuk spring ni susu2 ni tak leh simpan lama..tapi kalau time winter, tak de masalah.Dah berapa lama kat australia?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s