Aktiviti tanpa Danish

Masa first day Danish the Menace pergi sekolah, Ryan mcm termangu-mangu tak tahu apa nak buat. So, after aktiviti tgk jalan kat depan rumah nie, disuruhnya buka TV sebab nak layan cartoon. Kat sini tak ade ASTRO Ceria, so layanlah channel untuk kanak-kanak sini. Antara kegemarannya The Wiggles.

Leka sambil main ngan makanan die. Kebetulan masa hari tu I buat spagetti so rancaklah makan.

Sedar-sedar habis carpet ngan kuah spagetti and muka jangan cakaplah. sekarang nie kalau nak basuk baju, kena pastikan baju Ryan the Lion kena rendam dengan sabun and stain remover sebabnya habis ngan coklah atau lain-lain makanan.

This entry was posted in Aussie, my family, Ryan. Bookmark the permalink.

One Response to Aktiviti tanpa Danish

  1. hayati ghapa says:

    ryan sangat comel la….geram tengok die…madam nanty jgn potong rmbot ryan koz rambot ryan sangat cntik….bile tngo0k rambot hafiz af ingt ryan….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s