Haram atau halal ?

Masa we all baru-baru sampai, Haji Arif, husband Kak Shidah ada bawak Daddy Jack pegi bank untuk buka akaun and masukkan all the travellers cheques ke dalam account. Kat sini Daddy Jack pilih untuk buka account bank ANZ..so segala urusan duit elaun, semuanya akan masuk di sini yer. Masa balik tu, Daddy Jack said ada suprise untuk kitaorang..ingatkan hapa, rupanya benda nie “Piggy Bank”…hehehehe. They all akan bagi tabung mcm nie kat mana-mana bank pun. Bila Daddy jack tunjukkan, terus Danish the Menace cakap ” Eiiiii…tak boleh simpan duit dalam nie, Harammmmmm .”

This entry was posted in Adelaide's xtraordinary, Aussie, Daddy Jack, my family, the boys. Bookmark the permalink.

5 Responses to Haram atau halal ?

  1. kathy jem says:

    Hahahaha..Klakar la pulak dapat tabung Pig..

  2. Elyn says:

    ekekekek merah tul muncung die!!!

  3. Liza says:

    sgt klakar!!! LOL!!!

  4. Mulan says:

    cute !!! nama pun piggy bank kan ..

  5. mummysyafie says:

    bijak Danish erkk..tapi kalau saya pun saya tak pegang..hihihi..halal haram saya fikir kemudian..tapi sebenarnya saya geli.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s