Ibu dipenjara kerana tampar anak

Isu yang hangat diperkatakan di Australia nie..baca lanjut disini

This entry was posted in Aussie, rare things. Bookmark the permalink.

3 Responses to Ibu dipenjara kerana tampar anak

  1. atty's says:

    susah jadik makbapak zaman moden..nak ajar anak pun kena jail.

  2. mummysyafie says:

    kalau yang bunuh bayi tu dapat hukuman setimpal macam mana agak nya..ni yang tampar anak dah kena tuduh menyerang..

  3. Cik_Kala says:

    kat negara2 barat kan memang camtu, haiwan dan kanak2 amat diberi perhatian…kite jerit anak2 kat depan public pun orang dah tengok semacam…kawan saya, suami dia marah2 dan nak cubit anak dia mase kat Heathrow Airport pun security gurad dah datang bagi amaran, diorang bole dikenakan tindakan chlid abusement….eh panjang pulak komen…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s