Jiran saya di Adelaide

Pic from Aiyu’s FB

Nie la jiran saya di Adelaide..Man and Ayu serta aank mereka Ukail. Thanks to them jugak sebabnya berjaya mendapatkan we all rumah yang we all sewa sekarang nie. Kerana mereka la, kami berjiran. Tak sangka dapat jugak berjiran dengan orang Malaysia.

Tapi sayangnya, jodoh kami tak akan panjang di sini. Man and family akan kembali ke Malaysia, insyaallah Januari 2011 stelah 3 1/2 tahun berada di sini. Man akan menyambung perkhidmatannya di UMT di Terengganu dan rumahnya akan diturunkan kepada orang Melayu jugak.

Ayu mmg suka dan panai masak. I always admire her sebabnya berjaya membuatkan saya terliur dengan resepi-resepinya. dan Im hoping to be like her also. I always refer to her blog for some new ideas.

For their son, Ukail…sebaya dengan Ryan the Lion, and secara kebetulan muka pun ada iras-iras my anak buah, Daniel di Malaysia.

Kadang-kadang, kalau Danish the Menace atau Ryan the Lion boring duduk rumah, ajak la jugak main kat rumah they all nie. Bukannya jauh pun, sebelah rumah aje.

This entry was posted in Aussie, friends, my family. Bookmark the permalink.

3 Responses to Jiran saya di Adelaide

  1. atty's says:

    mesti hari2 bau masakan yang sedap2 dr umah ayu..

  2. Aiyu Esa says:

    eh2..cam kenal jer…:)

  3. Gina says:

    Bau tu tak ada pulak kak..tapi bila die upload gambar kat blog, memang menyelerakan…then hantar pulak ke rumah….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s