Hari-hari pun tak apa

Danish the Menace semenjak datang sini, lauk favourite die mesti kari takpun kurma. Hari-hari kalau masak lauk 2 nie, mmg laju die makan. Tapi I and Daddy Jack la yang bosan asyik makan benda yang sama aje, kan. Kekadang tu buat small portion aje untuk him only.

On Saturday, we even makan kat luar pun, he insisted nak makan kari and kurma sebabnya ada stall Indian food kat sini. Hmmm….mmg ikut my dad sungguh la.

Advertisements
This entry was posted in Aussie, cooking, my family, the boys. Bookmark the permalink.

3 Responses to Hari-hari pun tak apa

  1. kan best i my son suka mkn this kinf lauk.. ni tak hari-hari suruh msk pasta…

  2. boleh makan kari jugak di aussie yer..hehehe

  3. Elyn says:

    hehe ni mesti die rindu nk mkn roti canai ni!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s