Sudah buat blood test

Seperti yang disuruh oleh Doktor, blood test perlu dibuat samada Isnin atau Selasa, nak tak nak kena jugak buat…for what reason..hmmm rahsia la…. I did all this at Women and Children’s Hospital in Adelaide nie. Proses ambik darah dilakukan hanya dalam masa 10 minit sahaja. Even Daddy Jack and the kids tunggu aje dalam kereta sebab susah nak parking, then I just on my own.

The staff yang ambik darah I…lawa orangnya. Kalaulah lawa-lawa macam nie kat Malaysia, sure ramai orang nak masuk hospital, kan..hehehehe.

3 tiub darah I kena ambik…lepas tu rasa agak pening-pening sikit sebabnya terlupa nak makan sebelum pergi ambik darah tu…Later I will reveal kenapa dan mengapa I kena buat blood test yer.

This entry was posted in Aussie, day trip, health, my family, myself. Bookmark the permalink.

One Response to Sudah buat blood test

  1. Eikha says:

    Omg are you pregnant? Hehehee. 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s