Hari-hari kena pikir

Bangun pagi, terus kena pikir, nak masak apa…breakfast and lunch. Tapi normally, untuk breakfast simple aje like roti bakar, pancake or maybe just cornflakes. Dulu, masa memula datang pagi kena masak yang agak heavy mcm nasi goreng untuk Daddy Jack bawak bekal tapi semenjak Danish the Menace kena pi kindie, he will back for lunch.

This is my first time cooking and rasa enjoy pulak. Tengok blog-blog psl masakan mmg best, dengan gambar-gambar yang menarik. Tapi, I think I just buat yang simple-simple aje, belum boleh nak buat yang heavy..takut tak jadi pulak. I always refer to this blog for my reference, takpun jiran rumah sebelah, she’s a good cook tau. and I think, my passion now is COOKING !!!!!

Advertisements
This entry was posted in Aussie, cooking, my family, yummy tummy. Bookmark the permalink.

4 Responses to Hari-hari kena pikir

  1. Eikha says:

    Cooking memang best! Hehehe.

  2. AzeEra says:

    saya pun suka memasak!hehe..;)

  3. mummysyafie says:

    hihihi…malu nak mengaku yang saya tak suka masak..mengemas rumah mmg my fav part.

  4. Gina says:

    EikhaYes, sometimes boleh release tension laAzeeraNanti boleh masak untuk saya yerMarinaItu adatlah, ada yang suka dan ada yang tak…nie pun terpaksa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s