Ada aje akalnya

Before this kerusi tu tak ada kat situ, tapi Ryan the Lion asyik main plug TV. Bila Danish the Menace tgh layan tgk TV, tetiba ditutupnya. So, I alihkan kerusi tu kat situ untuk tutupkan sikit ruang tu, aiiii dipanjatnya pulak kerusi tu.

Lepas panjat kerusi, nak naik pulak atas almari TV, tu lagi bahaya. Eiiii….geramnya dengan budak kecik nie.

See, nak tunjuk kehebatan die, tapi I yang takut kalau jatuh. Kat Adelaide nie, kalau ada sebarang kecederaan pada anak-anak, mak bapak kena disoal siasat tau…ada tu sampai kena masuk penjara sebabnya kecuaian terhadap budak-budak.

Bila kiter marah die…siap cakap “Apa ! apa !” then buat muka kat kiter..muka mmg comotlah, baju jangan cakap, hari-hari ada ada kesan makanan ataupun coklat.

Ni lagi geram..rambut kerintingnya. Makin kerinting sangat. Nak potong tapi Daddy Jack tak bagi potong dulu.

This entry was posted in Aussie, my family, Ryan. Bookmark the permalink.

6 Responses to Ada aje akalnya

  1. comelnye rambut kerinting ryan hehe..same la dgn amie akak..kerjanye memanjat je..pantang jumpa suis nak tutup..kita yg risau

  2. atty's says:

    kty suka baby ryan rambut curly sesuai ngn dia..

  3. AzeEra says:

    hehe..comelnya ryan…^__^

  4. Elyn says:

    rambut kerinting ni ikut sapa gina??

  5. zaty arifin says:

    ya Allah, geramnye ngan ryan.. ish! comel sungguh!!

  6. zaty arifin says:

    ya Allah, geramnye ngan ryan.. ish! comel sungguh!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s