Perbezaanya Ketara

Pagi tadi, dalam pukul 330 pagi, tetiba terbangun, perut terasa lapar..kalau kat Malaysia, boleh aje called McD Delivery, takpun ke mamak aje nak carik makan..sini mana nak carik, so minum susu ajelah untuk lapik perut sementara nak tunggu pagi.

Tetiba, tgh online tarasa sejuk ya amat…kat desktop, mmg ada Yahoo Weather Report, bila tgk,,,mak aiiii…nampak tak ?

Ni close upkan sikit….5 degree tu ….patutlah sejuk, first time tgk suhu rendah mcm tu sekali. Nie baru nak masuk winter, tau…belum winter lagi…brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Alangkah indahnya suhu di Malaysia ketika ini….sure nyaman aje di malam hari.

Advertisements
This entry was posted in Aussie, four season, myself. Bookmark the permalink.

5 Responses to Perbezaanya Ketara

  1. tak de nye u…. kat tmpt I (Klang).. subhanaallah.. panas… mlm td kami anak beranak tidur tak berbaju… Itu pun dah pasang aircond tau… std temp kat sini, 32 deg ke 34 deg.. kekdg cecah 36 deg…

  2. Elyn says:

    perghh 5deg?? kat sini mlm2 pasang aircond 16 pun rase dah kejam ekekeekk

  3. Dah terasa sejukkan..insyallah, u'll get use to it.Proper attire, insyallah badan boleh tahan, eventhough bila salji dah turun nanti..tapi time2 mcm ni, mmg 24/7 kalau boleh nak psg heater.

  4. Liza says:

    enjoy the winter, kalau masa nie ganti pose yg paling bagus, siang pendek, malam panjang

  5. lily lotus says:

    sejuknya u..ishk2..aircond full blast pun tak tertahan..aduhai

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s