Mini Celebration for Danish

Macam sedih aje, bila hanya 3 orang sahaja yang menyanyikan lagu Happy Birthday untuk Danish, tak ada hiruk pikuk suara ahli keluarga yang lain, tapi tak apa la, nanti bila kita balik Malaysia, kita buat all out yer.

A small celebration, just Mummy, Daddy and Ryan the Lion. I think, that should be okay with him. Apa yang penting, ada kek, lilin dan nyanyian.

Happy 5th Birthday, Danish. Semoga menjadi anak yang baik dan bertanggungjawab. July nie nak masuk sekolah dah. Ngeri pulak Mummy.

My two munckins…yang semakin panjang akalnya setiap hari dan sentiasa juga menguji kesabaranku di sini.

Muka tak sabar nak makan kek nie, padahal mata dah mengantuk dah. Sini Ryan the Lion tido awal tau, seawal jam 630 petang.

Danish new toys, Vtech Educational Game. Memula tu, Daddy Jack nak belikan PS3, tapi macam mahal, so better beli kat Malaysia, rasanya.

Leka main game, sampaikan potong cake pun tergesa-gesa

Thank you Daddy for a great gift, and I hope that I can a birthday party next year, yer

This entry was posted in Aussie, birthday, celebration, family events, my family, the boys. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s