Misi mencari Hadiah

Well, as for the birthday boy, toys will be the best gift ever. Nasib baik la kat sini ada Toys R Us. So, lepas aje Danish the Menace balik sekolah, makan dulu then off to Tea Tree Plaza untuk membelikan hadiah.

Punyale besar Toys R Us nie sampaikan tak tahu mana satu pilihan hati. Akhirnya, sampai terduduk nak memilih hadiah. Yer, Toys R Us memang besar dan banyak sangat pilihan. Sekarang nie tengah sibuk promosi Toys Story 3, so banyaklah patung-patung figurine, even pakaian the characters pun ada jugak.

Ryan the Lion pun tak mepaskan peluang untuk memilih mainannya, Thomas. Tapi, Ryan tak belilah, ini time untuk Danish, Ryan punya time lambat lagi, October pulak yer.

Kelakar pulak si Danish menggayakan topi Ironman nie, besar topeng dari muka. Sini, banyak sangat cartoon character punya costume. Tak tahulah depa dok buat Halloween ke kat sini, so far mcm tak ada pulak.

Ryan the Lion dah buat perangai kat sini, pastu Daddy Jack bagi die mainan macam mesin rumput ni, bila tolak benda tu keluarkan bunyi yang annoying giler. Habislah satu Toys R Us bising sebab die toloka benda tu. Bila nak ambik darinya, mmg tak ada harapanlah.

Sekarang nie, kalau ke mana-mana suka sangat nak pakai sunglass, mcm Daddy katanya.

Akhirnya, lepas berpusing-pusing dalam Toys R Us tu, maka inilah pilihan hati birthday boy. Katanya…”Danish dah lama nak game nie, dari KLCC lagi..” Kesian, akhirnya dapat jugak dari Adelaide, kan.

Daddy Jack tolong pasangkan semua, I memang tak pandai

As for Ryan the Lion, die tak kisah apa-apa pun…just main mainan yang lama pun okay. Yer la, masih kecik lagi, tunggulah dah besar sikit.

Apa yang penting, makan-makan dan makan lagi….heheheheh

Advertisements
This entry was posted in Aussie, birthday, family outing, my family, playtime. Bookmark the permalink.

2 Responses to Misi mencari Hadiah

  1. misscrab83 says:

    comel tu ryan pakai sunglass tu.

  2. ezzylazy says:

    puan G… ryan sgt comel….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s