Finally, He Did it !!!!!

Akhirnya, Dnish berjaya dengan presentationnya. I make sure Daddy Jack pukul 11 dah pergi his kindie sebab presentation on 11.15 am. Kalau lambat lagi, nanti terus tak present, lagi haru.

Danish with his friend, Samesh.

Masa nie, Daddy Jack cakap tengah break kejap. So, apa lagi die pi main bola ngan kawan-kawan la

After that, they did a painting as part of the activity

Yang baju merah tu, Danish’s teacher, Miss Gayner

Danish and his friends…I still remember last year masa kat Malaysia bila balik, he said ” Mummy, kawan-kawan kiter nama die Zuhayr, Afiq, Daniel, Faliq, Wah Nien, John Bon, Izah bla…bla..bla” tapi kali nie…”Mummy, kawan-kawan kiter nama die Alex, Rebecca, Sivanji, Dennis..bla…bla”.

His message pocket so everytime Daddy Jack ambik Danish, kena tgk la poket nie sebab all the message will put here.

http://www.youtube.com/get_player
So, nielah hasilnya presentation Danish. Daddy Jack aje yang pi tengok…sedih jugaklah cos Im not there, tapi tak apalah. Daddy Jack pun satu, video nie kena telengkan kepala sikit, die tak adjustkan the camera. And Im glad he finally did this. Im so proud of you, Danish Imran !

This entry was posted in Aussie, Danish, education matters, kindergarden, my family. Bookmark the permalink.

One Response to Finally, He Did it !!!!!

  1. Eikha says:

    Daddy Jack pun mcm present jugak dah hahaha. 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s