Sekali sekala tak makan nasi

Entah kenapa, after nearly 3 bulan kat sini, rasa macam tak berapa nak lalu dah makan nasi. Sesekali tekak nie nak jugak makan western and the whole family agreed to it. So apa yang I lakukan is that nak cuba buat BBQ chicken since dah ada conventional oven hasil from garage sales, so nanti tak guna, bising pulak Daddy Jack tu.

Tadaaaa !!!!! Nie la hasilnya my BBQ Chicken for the family. Semuanya enjoy, tak tahulah sebab dah lama tak makan western or maybe sebab sedap. Tetiba-tetiba teringat kat Chilli’s or TGIF…sob…sob…sob.

Musim-musim Worls Cup nie, gigih jugaklah masuk dapur pukul 2 pagi semata-mata nak makan Fish & Chips with Daddy Jack, lebih kurang macam our dating game la, sambil tgk bola, then makan, sembang-sembang while the boys asleep. Yes !!! I really missed our moments together, balik kerja, singgah shopping malls, makan-makan, tgk wayang etc, nampak gayanya kena tunggu bila balik Malaysia la, barulah boleh buat dating game balik.

This entry was posted in Aussie, dating game, just the two of us, my family, yummy tummy. Bookmark the permalink.

3 Responses to Sekali sekala tak makan nasi

  1. atty's says:

    lapo kty tgk food tuh..

  2. sabr eliss..ni namanya dugaan berpuasa! hehehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s