Persatuan Suri Rumahtangga Adelaide

Perbualan 1
Akak 1 : “Salam Gina, buat apa tu?”
Gina : ” Tak ada buat apa-apa kak, just lepak ngan budak-budak aje”

Perbualan 2
Gina : ” Akak masak apa hari nie?”
Akak 2 : ” Entahlah rasanya, macam tak ada idea, tapi macam nak buat nasi dagang aje”

Perbualan 3
Adik : ” Best kak, jalan-jalan pergi Gold Coast, akak pergilah bawak budak-budak”
Gina : “Tu la, memang nak pergi tapi tunggu the boys besar sikitlah, senang nak bawak”

Perbualan 4
Gina : ” Buat apa tu ?”
Adik : ” Tengok cerita Adamaya kat TV3 online”

So, itulah antara perbualan-perbualan kami persatuan Isteri-isteri yang tidak bekerja di Adelaide nie yer.

This entry was posted in Adelaide's gang, Aussie, mumbling, myself. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s