Membaca itu satu culture

Nielah hasil koleksi buku-buku the boys sepanjang 3 bulan berada di Adelaide nie, ada yang beli baru, bawak from Malaysia dan ada juga yang dibeli di garage sales. Buku-buku jalau beli kat garage sales memang murah dan kualitinya masih elok, I think the Ozz memang menjaga buku-buku la.

Nie antara yang we all jumpa di garage sales. Toy Story books. Kalau beli baru kat Malaysia, mmg terjegil bijik mata nak membayarnya tapi kat sini, dengan hanya RM30, kita boleh dapat 3 buku nie. Mana nak cari ?

This book look cute, I nak cari lagi satu character..teringat kat my students’ drawing about them being a Powerpuff Girls. Nanti I completekan the set yer.

Ryan’s favourite books, Thomas and Emergency book. He will asked me to read all over and over again until letih dua-duanya. As for Danish, he will rad everything, maybe die dah besar so tak ada specific book to read. I love seemy boys want to read something and have a passion about it. I will make sure that they will continue reading and never stop buying them books.

Advertisements
This entry was posted in Aussie, garage sale, interest, leisure activity, my family, the boys, weekend stories. Bookmark the permalink.

5 Responses to Membaca itu satu culture

  1. Liza says:

    reading is good, liza pun encourage my kids to read

  2. mummysyafie says:

    Toy Story abang's fav book gina..kat sini memang mahal.

  3. Gina says:

    LizaI pun minat membaca especially baca blog other people, sometimes ada banyak info baru yang I dapat.MarinaYer ker Abang minat buku jugak ? Well, kalau I pergi garage sales, kalau ada buku-buku kartun macam nie and the condition masih elok, I belikan yer

  4. misscrab83 says:

    powerpuff tu mmg comel la puan…br ingget tu?

  5. Eikha says:

    Mana Bubbleeeeeee. I Bubbleeeee. ):

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s