Tuan rumah, Tukang kebun malahan tukang paip juga

Sabtu lepas adalah hari rent collection so we all mengadulah dengan Mr Rocco pasal paip air rumah especially hot water yang macam ketat sikit…winter nie takkan nak basuh pinggan dengan air sejuk, boleh beku tangan nie.

So, semalam die datang untuk betulkan sendiri. Lama jugaklah die mengodek paip tu. Macam rumah jiran sebelah, Ayu pun dah berapa kali kena komplen pasal paip jugak, sampai 2-3 kali die datang nak betulkan, tapi tak berjaya jugak..last-last panggil plumber aje. Habis cerita. Mr Rocco nie, kalau die rasa die boleh buat, die buat sendiri, kalau masih tak berjaya jugak, then barulah die panggil kepada sesiapa yang pakar.

Advertisements
This entry was posted in Aussie, home sweet home, my family. Bookmark the permalink.

4 Responses to Tuan rumah, Tukang kebun malahan tukang paip juga

  1. atty's says:

    bagus mr.rocco..jaga kebajikan penyewa..

  2. Kniedaz says:

    dah ok ke paip tu?

  3. Gina says:

    KniedazSo far, okay ler..hopefully tak ada masalah lagi lepas nieKak TyHahahaha..maunya tak jaga,bayar sewa on time

  4. mummysyafie says:

    all in one kan…kalau tak ok lagi kena panggil plumber la macam tue

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s