Danish and his teachers

This is the school Principal, Miss Gaynor Hellier

This is Puteri from Indonesia, an intern student from UniSA, Bachelor in Early Child Education. Dia buat practical for abour one semester at the kindie. Danish rapat jugak dengan die sampaikan kalau balik Danish cakap “Mummy, Teacher Puteri tu kan die dari Indonesia, sama tempat dengan Kak Ika”

And this is Michele Whitburn, she’s a Early Childhood Worker kat kindie and dia baik sangat dengan Danish. She’s Argentina biggest soccer fans. Selalu borak-borak ngan Danish pasal soccer and bila break, main bola sama-sama ngan Danish.

Danish’s favourite teacher, Miss Sherryl Whitehead. Sekolah nie ada sorang aje cikgunya sebab tak ramai pun students kat sini. Lagipun ada beberapa pembantu like bilingual teacher, Moi and Zara, tapi they all tak datang masa hari tu.

To all the teachers and staffs, thanks you for giving the opportunity to Danish in experiencing some learning environment here. I’ll appreciate it so well.

This entry was posted in Aussie, Danish, education matters, kindergarden, my family. Bookmark the permalink.

One Response to Danish and his teachers

  1. mummysyafie says:

    Danish dah macam mat salleh dah sejak duduk sana. semakin hencem la untie tengok.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s