Menurut kata Tok Bomoh Paul, Spain will be the winner of World Cup 2010. Kat Aussie, all the betting centre siap tulis kat cermin tingap…”Bet with your heart, not by some silly octopus ” hahahahah. Berapa ramai ler warga kerja Malaysia yang akan ke office on Monday dengan mata kuyu, sakit badan malahan tak ada suara ?

This entry was posted in Aussie, event, interest, myself. Bookmark the permalink.

5 Responses to

  1. Liza says:

    liza dah mintak cuti siap2 dah, dari bulan april dah apply

  2. Elyn says:

    i ngantuk gak gina even tak tgk pun games nyerrrrr hahaah

  3. Hazzel says:

    hehe.. skrg ni pn saya tak sabar nak tunggu 5pm. nak balikk keja!! mata dah layu, kepala dah ting tong sebab tido sejam jek! apa pn berbaloi sebab spain menang! yeahh! ^_^

  4. Mr Naz says:

    ramalan paul si octopus mmg betul.. or kebetulan…

  5. mummysyafie says:

    rasa nya kebetulan je kot. ntah2 kaler bendera tu menarik perhatian Paulnor tak minat bola..sapa yang kalah teruk tiz time pun nor tak taw.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s