The kids

As for the boys, during the event, memang tak pikir apa dah, main ajelah. Kebetulan park nie memang luas and ada playground pulak, apa lagi, main sakan ler after seminggu terperap aje dalam rumah.

Danish nie I tak berapa nak kisah sangat, die boleh mingled aje dengan sesiapa and ajak ak main bola, tapi yang tak tahan tu, bila dah main, payah sangat nak ajak makan.

Budak kecik nie umpama handbag yer, tak boleh dilepaskan. Tapi die nak berkepit aje ngan abang die, kalau boleh tak nak lepaskan pandangan dari abang die.

Tengok tu, even Danish main bola pun, die still nak duduk dekat ngan Danish. Padahal padang tu sikit punya luas, even I ajak die main bola sama-sama pun haram dilayannya. Balik-balik dekat ngan Danish.

They both enjoyed themselves kat park, balik rumah semuanya pengsan kepenatan seharian menjerit, bermain kat padang.

This entry was posted in Aussie, leisure activity, my family, the boys, weekend stories. Bookmark the permalink.

5 Responses to The kids

  1. bella luna says:

    best nya ade anak..:-)

  2. mummysyafie says:

    weewitttt…kim salam ngan Ryan. pipi gebu dier tu dah penuh macam tgh makan sesuatu.Danish pun happy erkk bila leh main kat kawasan luas. mesti penat mummy main kejar² ni

  3. lily lotus says:

    makin hensem dah anak2 bujang u sis 🙂

  4. Liza says:

    the younger child mmg suka bekepit dgn abangnyer, but for my kids lak, my youngest yg suka bekepit dgn abangnyer

  5. Gina says:

    BellaMasa you akan sampai jugak…just now, habiskan masa berdua puas-puas duluMarinaI biarkan aje they all main kat sini, cuba dok perharikan kejap-kejap ler..sejuk-sejuk macam nie memang jarang keluar main-main pun.LilyThanks, dan jugak semakin hari bertambah panjang akal merekaLizaTakut sangat Danish tu hilang dari pandangan matanya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s