Hari-hari muram

Masa I mula-mula sampai Adelaide nie, bila malam, tak tahu nak buat apa, so tengok la cerita The Biggest Loser edisi Australia nie, tapi tak follow sangat, just main tengok-tengok macam tu aje. Then bila rumah dah masuk Foxtel, layan jugaklah a fews tv series.

Entah kenapa, hati dah terpaut dengan TV serie nie, Masterchefs. Nie season ke dua. Program ala-ala reality jugak, a cooking reality TV programme. Ada dapat a fews idea and tips from this programme. So Ahad lepas adalah Finale nya dimana Adam , seorang peguam menjadi juara. Season 1, a woman yang memang. Adam nie mmg gamble aje hidupnya. Dia sanggup berhenti kerja as alawyer kat Japan and masuk peraduan nie. At first, die nak quit sebab memikirkan masa depan dengan jobless, tak ada rumah dsb, dah akhirnya, die berjaya for Masterchefs 2010. And starting Monday, my life will never be the same….

This entry was posted in Aussie, interest, myself. Bookmark the permalink.

3 Responses to Hari-hari muram

  1. mummysyafie says:

    sanggup benti kerja just nak jadi masuk realiti show ni.tapi berbaloi jugak akhirnya

  2. Liza says:

    why gina, what's going on this Monday…take care dear….

  3. Liza says:

    why gina, what's going on this Monday…take care dear….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s