Senangnya bershopping

One day, Danish asked me…”Mummy, kenapa dulu Mummy pakai baju cantik-cantik aje?”…I told him that Im no longer working, so tak perlu la cantik-cantik apa bagai, after all duduk rumah aje..then he asked me again…”Ala, tak apa, masa Mummy buat kerja kat dapur tu, Mummy pakai la lipstick..” Oh no my boy, nanti Mummy rasa macam orang Indon kerja kat restoran…hahahahhaha

Well, entah macam mana, rasa betul jugak cakap Danish tu, while bloghopping from blog to blog since I tak ada kerja, kan…I bumped into this kedai online yang khusus jual tudung. I never had a chance untuk shopping tudung before datang sini, just beli baju aje tapi hampa sebabnya kebanyakannya tak boleh pakai lagi, cos sejuk.

So, banyak jugak yang berkenan..pilih-pilih, asked Daddy Jack to pay for it and the owner boleh hantar ke sini by PosLaju. Berdebar-debar jugak nak menunggu parcel nie cos actually I dah banyak kali terkena bila beli online antaranya hasilnya begitu memuaskan hati, nampak dalam gambar cantik aje, tapi bila sampai, hmmmmm kureng sikit.

I bought 6 design of tudung and hasilnya memang baik. I really berpuashati dengan the design. looks better bila sampai kat tangan I berbanding dalam gambar. Hope to get more tudung from Diva’s Closet, soon.

This entry was posted in Aussie, myself, shopping. Bookmark the permalink.

5 Responses to Senangnya bershopping

  1. Aiyu Esa says:

    nak beli kat kak ler..hehehe…shopping sungguh nie…

  2. atty's says:

    cantek2 tudung tu semua..tapi betui kata danish tu kan ..walupun duk umah .kita berhias..takyah make up lelawa..just .pakai baju ..sedap mata memandang..tp tu lah .kdg rimas..hehehhe

  3. mummysyafie says:

    betul Gina, nor pun pernah kena. nampak cantik tapi bila sampai kat tangan..kualiti nya memang teruk.tapi so far lebih suka beli barang budak je on line ni. apa pun..tudung tu mmg cantik. kaler terang2 lak tu. paling suka yang kaler grey tu

  4. Elyn says:

    i pun selalu terjebak beli online ni. so far lom kene lai.

  5. Salam…thx soooo much for the compliment..we really appreciate it!new stock just been updated today.do check it out, yea!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s