Dah nak start collect dah

kredit to Google


Bila ada katalog sampai ke rumah, normally I aje yang layan sorang-sorang, tapi entah kenapa, tetiba Daddy Jack cakap, maybe we will start our Noritake collection. Banyak ler pertanyaan like kenpa orang ramai beli Noritake, apa bezanya ngan Corelle whatsoever…hmmm mana lah I tahu bezanya. Kenalah tanya kepada yang pakar.

kredit to Google

Dalam diam-diam, I minat KitchenAid stand mixer nie la, rasanya kat Best Denki KLCC pernah nampak mixer nie…hmmm banyak betul benda-benda dalam kepala I sekarang nie. Bila duduk oversea nie, semua benda nampak menarik ler cuma kena sediakan ongkosnya sahaja.

Advertisements
This entry was posted in Aussie, myself, wishlist. Bookmark the permalink.

5 Responses to Dah nak start collect dah

  1. Elyn says:

    hiks gina jgn lupe usha kan corelle utk i ek!!

  2. bella luna says:

    wow that's great pn gina.. my mom and my grandmother pun suka dengan Noritake collection…. maybe lepas ni my turn plak collect all this thing hehhehehe…

  3. Supiha says:

    alaaa..bestnyer madam..kumpul2…ala2 vintage nyer design yang tengah jadi trend sekarang ni..dengan hiasan rumah ala2 english…=)

  4. mummysyafie says:

    ok gina..teruskan misi mengumpul barang2..hihihihi

  5. adenium says:

    banyak pinggan mangkuk…takat nih.. i pun memang minat lah noritake nih… kalau gi shopping mall tuh… selalu jer wyeing on it… hmmm takat tgk2 jer lah.. hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s