Conteng muka

Budak kecik nie entah macamana boleh pulak die dapat pen, duduk diam kat dalam bilik. I thought die tgk TV rupanya dok menconteng muka dengan pen, habis hidung kena conteng.

Advertisements
This entry was posted in Aussie, Ryan. Bookmark the permalink.

6 Responses to Conteng muka

  1. Elyn says:

    haha maybe ikut u pakai eyeliner kot!!

  2. haha ryan berseni mcm akak..cuma terlukis kat muka hihi

  3. atty's says:

    ekekeke..ade bakat melukis nie..

  4. Kniedaz says:

    muka tu merah mesti mama dia toyoh bagi hilang dakwat pen..hehe

  5. mummysyafie says:

    adoi…naper la ryan conteng muka yang comel tu.

  6. Gina says:

    ElynMana pernah pki eyeliner, baru nak pakai aje dah kena tarik tanganMurnieConteng muka, pasni sibuk conteng dinding pulakKak TyHarapnya begitulahKniedazMuka merah tu sebab pasang heater cos sejuk sangatNorDie dok senyap aje dalam bilik..rupanya dok menconteng muka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s