Utara dan Barat

Nie kejadian mlam tadi, the boys memang tido awal, pukul 7 dah tido dah. My Adelaide gang pun mcm terkejut bila budak-budak nie tido awal sangat. Kalau waktu Malaysia, dalam pukul 5-6 dah tido..giler, kan. Mana tak tido awal, sini mana ada hiburan like TV program, kalau kat Malaysia tu, ada Disney Channel, Astro Ceria apa semua.

Punyalah lasak si Ryan the Lion tido, sampakan terpusing kepala ke bawah, kaki ke atas. Puas ker angkat letakkan kat bantal, pun habis dipusingkan jugak badannya, memang jenis tak suka berbantal.

This entry was posted in Aussie, my family, the boys. Bookmark the permalink.

2 Responses to Utara dan Barat

  1. Liza says:

    budak2 kalau dah penat, tidur mmg mcm2 style

  2. mummysyafie says:

    lasak nya dier tido. sib baik tak tertendang danish.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s