Masih nak buat jugak

I pernah cerita pasal tuan rumah I, Mr Rocco yang berkemampuan untuk buat apa sahaja padahal sebenarnya kedekut nak panggil orang yang memang boleh buat benda tu tapi disebabkan malas nak mengeluarkan duit, so better buat sendiri. Last time, he tried to fix the pipe. So far, tak ada masalah, until last Tuesday. Entah macam mana, masa I tengah nak basuh pinggan, pulas paip air sejuk, tetiba tercabut pulak the tap sampaikan terkeluar spring sekali.

Daddy Jack pun bergegas ler called Mr Rocco and dalam masa 15 minit, dah terpacak kat belakang rumah, and yet..die masih nak membaikinya sendiri. Kalau jadi balik I will tell hom to get a plumber la.

This entry was posted in Aussie, home sweet home, my family. Bookmark the permalink.

3 Responses to Masih nak buat jugak

  1. Kniedaz says:

    dia nak tunggu semua tercabut baru panggil plumber kot hehehe

  2. mummysyafie says:

    kos tok panggil plumber mahal kot kat sana Gina. sebab tu dier prefer wat sendiri.

  3. hehehee..give him chance..yg penting cepat Gina..kalau lambat…lagi siksa..kat sini, biasanya lambat..sebab nak dpt kan time plumber yg biasa buat keja utk dia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s