Gigi oh gigi

We all sepatutnya ada jemputan makan-makan kat rumah Kak As semalam, tapi dek kerana nak jugak tak tahan sakit gigi yang teramat sangat, so terpaksa la memohom maaf kepada tuan rumah kerana tak dapat menghadirkan diri. Daddy Jack ada appoinment dengan Dr Daniel at 7pm.

Nie ler, rupa gigi yang menyeksakan hidup Daddy Jack selama nie. Kerana gigi nie jugak, dah lama Daddy Jack tak merasa nak makan daging. Tapi, hasil cabutan gigi nie membuatkan I terkesima…harganya membolehkan I mendapatkan 2 handbags kalau di Malaysia..huhuhuhuh.

Dr Daniel nie pemalu orangnya. Nak ambik gambar die siap cakap..Im too shy loorrrr. Dr Daniel is Malaysian, orang Chinese Sabah. He’s so kind and baik sangat. Thanks Dr for all your help and kindness.

See, muka orang sakit..kesian die. Tak pasal-pasal kena cabut gigi apa semua. Dr Daniel said that everything should be okay in two days time…hmmmm, so after this, Daddy Jack kena on soft diet la for 2 hari. So, hari nie ngan esok, mcm mana kiter..duduk rumah atau nak gi jalan-jalan?

This entry was posted in Aussie, Daddy Jack, health, my family. Bookmark the permalink.

4 Responses to Gigi oh gigi

  1. lidasyah says:

    akak.. besarnya gigi tu… ishh takut tengok.. ida paling scary jumpa dentistp/s.. ida ni silent reader akak. since akak keluar negara.. suka read ur blog..

  2. Supiha says:

    mahal lah mcm tu madam G..kalau nak check kat dentist..=(

  3. mummysyafie says:

    sakit gigi mmg hazab kan, kalau nor kena mmg tak bleh nak tido. makan tak lalu..

  4. Gina says:

    IdaThanks sebab sudi melayari blog, well tak ada apapun, hanya cerita-cerita biasa ajeSupihaMmg mahal, so kalau boleh tahan, tunggu balik Malaysia ajelah, nie pasal dah tak tahan sangat dahNorMacam tu ler Daddy Jack, tapi die gagahkan jugak sebab tgh busy dengan study die

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s