Nah…..ambik sebalang

I love pickles… tak tahu kenapa, so masa pergi beli meats kat kedai Afghan, ternampaklah sebalang besar cucumber pickles nie, so mintak Daddy Jack belikan, bila he asked me, nak makan ngan apa, I cakap makan gitu ajelah, die geleng kepala aje. Makan pickles nie syok ooo, tambah syok bila makan ngan burger, yummy !!!!

This entry was posted in Aussie, groceries and foods shopping, myself, yummy tummy. Bookmark the permalink.

4 Responses to Nah…..ambik sebalang

  1. Liza says:

    pickles with burger liza boleh layan, tapi pickles saje, tak boleh ler kot

  2. mummysyafie says:

    la gina..nor tak reti makan bendalah tu..even kalau beger mekdi pun nor akan alihkan siap2

  3. Gina says:

    LizaEntahlah mcm mana boleh terjebak dengan pickles nie pun tak tahulahNorSma macam Daddy Jack, die pun tak suka

  4. i pun tak suka…but my hubby suka. tapi dia tak meratah gitu je..biasanya makan ngan burger sekali.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s