Kesian die, lapar yer

Actually, we all belum prepare pun nak train Danish untuk berpuasa, but he likes insist us untuk berpuasa. We thought untuk ajar berpuasa weekend ajelah. But he told us that his friends kat sekolah tak bagi makan bila time recess kat sekolah sebab puasa. So, die pun kadang-kadang tak makan la kat sekolah. I cakap ngan Danish, kalau lapar, makan ajelah. Slowly, Mummy ajar Danish puasa.

So, semalam die mmg dah lapar sangat sebabnya hanya makan banana aje kat sekolah, so balik dok pulum makan yoghurt aje sampailah waktu berbuka. Tgk Ryan the Lion, tercengang-cengang tgk abang die kelaparan.

Advertisements
This entry was posted in Aussie, ramadhan, the boys, the boys stories. Bookmark the permalink.

4 Responses to Kesian die, lapar yer

  1. atty's says:

    sian abg..kelaparan ..takpe .slow2 ajar abg pose..

  2. UmiMia says:

    ahahaha..comel sgt….pandai dia nak belajar walau org tak suruh..good boy danish…

  3. Liza says:

    good boy danish, at least dia nak try…

  4. mummysyafie says:

    hahaha…ok, dapat dah imagine camne muka Ryan tergamam tengok abang nyer lapar..tu yang duk tenung je kan..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s